En İyi 8 Mobil Fotoğraf ve Video Düzenleme Uygulaması


Günümüz teknolojisi ile artık Photoshop ve video düzenlemek için bir bilgisayara ihtiyacımız yok! İşte size 8 tane birbirinden güzel mobil uygulama!

 

1) PicsArt

picsart_780x780-89c2v7540n
 
Hem Android hem de Ios cihazlarında bulunan en iyi fotoğraf uygulamasıdır, aynı zamanda fotoğrafı png formatına çevirebilme özelliği ile dikkat çeken bir uygulamadır. Sade ve kullanışlı bir arayüzü sunar. Ayrıca, efektle yaptığınız güzel fotoğraflarınızı programın sosyal medya bölümünde paylaşabiliyorsunuz!

 

2. Bazaart

bazaart_780x780-7i7iwpzncj

 

Resimlerinizi otomatik kesme özelliğine bayılacaksınız! Gerçekten profesyonel ve çok kullanışlı bir arayüze sahip. Ancak, tek sorunu yaptığınız fotoğrafları png formatına çevirememekte bir de PicsArt gibi her iki işletim sistemine uyum sağlayamamakta. Sadece App Store’ da bulunan bir profesyonel program.

 

3. Adobe Photoshop Fix

adobe-photoshop-fix_780x780-uha9j2un7h

 

Görüp görebileceğiniz en profesyonel uygulamalardan biridir. İsminden de anlaşılacağı gibi bir Adobe ürünüdür. Fakat tek sorunu ise o kadar da kullanışlı olmamasıdır, bundan kastım ise telefon bilgisi iyi olan insanlar içindir. Ama kullanmayı öğrenip, programı çözerseniz gerçekten büyü yapmaya başlayabilirsiniz. Sadece App Store’da bulunur.

 

4. CapsLogg

capslogg_780x780-3dqeellipu

 

App Store’da bulunan bu eğlenceli program ise kolayca Caps yapmanızı sağlayacaktır. Gençlerin hayatının vazgeçilmez bir parçası olan Caps’leri çok basit ve profesyonel bir biçimde yapabilirsiniz, aynı zamanda bir sosyal caps medyası da sunar.

 

5. Background Eraser

background-eraser_780x780-7vdde03dxf

 

Kısaca Back Eraser diyebiliriz. Bu uygluma ise fotoğraflarınız ayrıntılı bir şekilde kesmenizi sağlayan profesyonel bir uygulamadır. En büyük özelliği ise fotoğrafları png formatına çevirmesidir. Her iki işletim sisteminde de bulunabilir.

 

6. SnapSeed

 

snapseed_780x780-xrw81f0u3f

 
Google’ın üreticilerinden muhteşem bir uygulama daha! İşin ironi kısmı ise App Store’da da bulunmasıdır. Ancak bu program tamamen efekte dayalıdır bununla yaşlı teyzeleri fotoğraflarınızdan silemezsiniz ama yaşlı teyzeyi siyah beyaz, kendinizi de renkli yapabilirsiniz. 🙂
 

7. VivaVideo

 
vivavideo_780x780-b6s3k8n6qd

 

Gelmiş geçmiş en iyi mobil video düzenleme programıdır. Her iki işletim sisteminde de bulunabilir. Videonuzun arkaplanına müzik koyabilirsiniz veya fotoğraflarınızı bir slayta çevirebilirsiniz, videonuzda istemediğiniz bir kısım mı var ? kesip atabilirsiniz. Kısacası gereken herşeyi.

 

8. FXGURU

fxguru_780x438-1x0danmd2k

 

Tam eğlencelik bir video programı. Mesela cadde de öylesine video çekerken 2 robotu caddenin ortasında kapıştırmak ister miydiniz ? FXGURU ile mümkün veya arkadaşınızı korkutmak için evinizde deprem oluyormuşçasına sağa sola kaçarken FXGURU ile video çekip tavandan düşen taşları sallanan yeri bile gönderebilirsiniz. Tek sorunu ise bazı efektlerin ücretli olması. Onun dışında her iki işletim sisteminde de yer alıyor.